SJR · Publicerad 18 jan

Vi på SJR söker nu efter juniora redovisningsekonomer för framtida uppdrag. Vi kan erbjuda spännande och utvecklande tjänster hos väletablerade företag inom ekonomisektorn runt om i Stockholm.

Tjänstebeskrivning
Vi arbetar brett inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Tjänsterna vi kan erbjuda är av varierande karaktär beroende på företag.
Dina uppgifter kan bland annat komma att bestå av:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Arbetsgivardeklarationer, moms & skatt
  • Balans- & resultaträkningar
  • Hantering av utlägg & representation
Lämplig bakgrund
Vi träffar gärna dig som har en examen inom ekonomi från högskola/universitet, eller har arbetat ett par år inom redovisning. Du har en god systemvana och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Bra att veta
Ovanstående kan innebära konsultuppdrag med anställning hos SJR. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga