SJR · Publicerad Igår 00:00

Trivs du i en arbetsroll där du får möjligheten till att implementera förändringar? Slutför du dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längst hela processen? Drivs du av att ge kundupplevelse i världsklass?

Då har vi tjänsten för dig!

SJR hjälper vår kund med att hitta en konsult till deras kundservicegrupp som har en härlig energi och drivs av att jobba i en förändlig arbetsmiljö. Kunden sitter i ljusa och fina lokaler i Stockholm i ett öppet landskap.


Arbetsuppgifter


Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informerar och besvara frågor rörande kundens finansieringsprodukter via telefon och mejl från privatpersoner. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt sträva efter att överträffa kundens förväntan.

Om du ger kunden ditt engagemang, service och härliga driv kommer du att få ett roligt jobb med ett företag som ständigt är i en positiv förändring,

Önskemål

För att du ska trivas hos vår kund tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, har du erfarenhet av försäljning och finans är det en merit men inget krav, men helst ett intresse. För att klara denna tjänst bör du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceorienterad och alltid ser till kundens behov, du har ett härligt driv och bjuder gärna på ett leende till både dina kollegor men även externt. Du gillar att komma med förändringar och är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag på minst 12 månader med anställning hos SJR. Där efter finns stora chanser till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Visa var