SJR · Publicerad 24 okt 2019

Vill du arbeta i en kundnära roll och få möjligheten att komma in på ett ledande finansbolag på Gärdet i Stockholm? Ta nu chansen att bli en del av ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge bästa service till företagets kunder. Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten

Vår kund är ett finansbolag som erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. I rollen som krav- och inkassohandläggare kommer du att tillhöra kreditavdelningen och ingå i ett team om tio personer. Teamet hanterar ärenden gällande privatpersoner och du rapporterar direkt till inkassochefen. Du kommer hantera ärenden från privatpersoner genom att föreslå olika lösningar på deras betalningsproblematik. Under den första månaden kommer du att få en gedigen introduktion till ditt arbete från de mer seniora kollegorna för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll. Utöver dessa arbetsuppgifter får du möjlighet att delta i olika typer av projekt som syftar till att utveckla och förbättra verksamheten, processer och dagliga rutiner.

Din bakgrund
I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid din personlighet. Som person är du social, orädd och kommunikativ i ditt arbetssätt. Eftersom det ingår mycket telefonkontakt med kunder och myndigheter i din roll är det viktigt att du har god servicekänsla samt uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Du är trygg i dig själv och har därmed inga problem med att ta emot utmanande kundsamtal.

Vidare är du driven och lösningsorienterad och du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Du har god förmåga att fatta beslut och du har skinn på näsan. Du kan hantera olika situationer med kort framförhållning och du är stresstålig. Utöver detta gillar du att samarbeta med andra och sprider en god stämning runt omkring dig.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdraget är inledningsvis 8 månader. Urval och intervjuer sker löpande, vid frågor om processen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 0704715918.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Handläggare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga