SJR · Publicerad 9 okt 2020

För kunds räkning söker vi nu en löneadministratör med erfarenhet av norska löner. Uppdraget är med start omgående och för rätt person kan uppdraget övergå i en anställning direkt hos kund. Kunden har sitt kontor i Liljeholmen och uppdraget är på heltid.

I rollen som löneadministratör kommer du att självständigt ansvara för lönekörningen från ax till limpa. Du kommer att ingå i ett löneteam om 7 personer som hanterar både svenska och norska löner. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara för de norska lönerna. Lönerna avser både tjänstemän och arbetare.

För att passa i rollen ser vi att du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med norska löner. Som person är du en lagspelare samtidigt som du är självgående och samt har ett strukturerat arbetssätt. Ditt engagemang och ansvarstagande gör att du inte lämnar något halvdant efter dig.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqivst på malin.lindqvist@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga