SJR · Publicerad 1 apr 2021

Är du en erfaren Ekonomiassistent som tycker om att ta ett stort eget ansvar där du självständigt ansvarar leverantörsreskontra? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som ansvarig för leverantörsreskontra ser du till att det finns en tydlig process för att möjliggöra att leverantörsfakturor kommer in korrekt till vår kund samt ser till att fakturorna flödar igenom vår kunds fakturahanteringsystem på ett effektivt sätt och fakturorna betalas efter korrekt attest på förfallodag.

Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen tillsammans med 5 kollegor och du rapporterar till Redovisningschefen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekononomiavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;
  • Ta fullt ägarskap för leverantörsreskontran
  • Supportera organisationen och följa upp på obetalda fakturor
  • Följa upp på fakturaflöden
  • Uppdatering av attesttabell i systemet
  • Uppföljning av betalningar
  • Avstämningar av balanskonton som tillhör leverantörsreskontran
  • Delaktig i månadsbokslut
  • Delaktig i olika typer av förbättrings- och utvecklingsprojekt
  • Diverse ad hoc uppgifter
Din bakgrund

Vi söker en person med några års erfarenhet från leverantörsreskontran, gärna från en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet av Palette och NetSuite. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person så är du social, självgående och serviceinriktad samt trivs bra i en supporterande roll med många kontaktytor. Du är också noggrann och strukturerad och tycker det är kul att ta ett stort eget ansvar.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Leverantörsreskontraansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga