SJR · Publicerad 21 nov

Är du i början av din karriär och precis klar med dina studier? Gillar du administration och vill du arbeta i ett internationellt finansbolag mitt i centrala Stockholm? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett private equity bolag och du kommer att ingå i ett assistentteam om 11 assistenter. Din roll är administrativ och du kommer avlasta assistenterna och vara behjälplig till bolagets investeringsrådgivare. Du kommer främst att hantera investeringsrådgivarnas utlägg och utgifter kopplade till deras företagskort. Underlag såsom kvitton och fakturor registreras och scannas in i ekonomisystemet Agresso. Du kommer dessutom, 2-3 eftermiddagar per vecka, stötta dina två kollegor i receptionen med allt som hör receptionsarbetet till; ta emot kunder, förbereda inför möten, sköta om kontoret etc.

Här välkomnas du in i ett team och i en miljö som präglas av driv och engagemang och du får möjlighet att arbeta in internationell miljö där koncernspråket är engelska.

Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär och vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskola/universitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll är du strukturerad, noggrann och har en hög servicenivå. Vidare är du prestigelös, trivs i ett högt tempo och är högpresterande. Du är flytande i engelska och svenska.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6-12 månader, på heltid, med anställning hos konsultbolaget SJR. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Linda Marcus 070 471 59 18. Du ansöker snabbt och enkelt i mobilen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga