SJR · Publicerad 22 nov 2021

Detta är rollen för dig som har några års erfarenhet av arbete inom logistik eller inköp, och som drivs av att arbeta i en internationell miljö med högt tempo tillsammans med härliga kollegor!

SJR söker nu för kunds räkning en Operativ inköpare/Supply Manager, som främst kommer att arbeta med intern logistikhantering gällande receptfria läkemedel. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att
  • Analysera prognoser tillsammans med demand manager
  • Planera och följa upp inköpsordrar
  • Regelbundet inventera de produkter du ansvarar för
  • Säkerställa att reservlager finns
  • Säkerställa rätt ordermängder i samarbete med försäljningsavdelning
  • Sköta intern påminnelsehantering
Du arbetar brett och internationellt och är inte rädd för att kontakta andra avdelningar I företaget för att inhämta nödvändig information. Vidare är det av stor vikt att du kan arbeta självständigt, proaktivt och inte minst bidra med idéer om hur processerna ytterligare kan förbättras.

Vår kund är ett läkemedelsbolag med stor internationell spridning, och du kommer i rollen att utgå från Kista där du tillhör ett härligt team om totalt 9 personer. Det kommer att finnas möjlighet att arbeta på distans viss del av arbetsveckan.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start vid årsskiftet 2021/2022 och som pågår i 6 månader. Därefter kan det för rätt person bli aktuellt med förlängning eller överrekrytering till kunden.

Vem söker vi?
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har 3-4 års erfarenhet av operativt arbete inom inköp/logistik, och du har god förståelse för logistikflöden. Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning, men detta är inget krav.

Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i olika affärssystem, och det är starkt meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller Logility. Du har goda kunskaper i Excel, och kommunicerar väl I svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du orädd, proaktiv och kommunikativ och har en del skinn på näsan. Du ligger steget före, och har egna idéer om hur rutiner och processer kan förbättras. Vidare är du en god teamspelare som gärna bidrar till den goda stämningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076.647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-17.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga