SJR · Publicerad 22 okt 2021

Har du ett stort intresse för ledarskap, utveckling och logistik? Vill du leda ett dedikerat team i ett internationellt och utvecklingsorienterat bolag inom medicinteknik? Nu söker Boule Medical en Order & Logistic Manager.

Om Boule
Boule är ett globalt diagnostikföretag specialiserat på decentraliserad patientnära bloddiagnostik. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument och förbrukningsvaror i egen regi. Boules blodprov hjälper till att tillhandahålla en av de första och viktigaste indikatorerna för ett sjukdomstillstånd och Boulessystem spelar en viktig roll när det gäller att bygga vårdinfrastrukturen för små och medelstora vårdmiljöer på både human- och veterinärmedicinska marknader.

Boule verkar via dotterbolag i Sverige, USA, Mexiko och Ryssland. Företagets produkter säljs globalt främst genom mer än 200 distributörer och partners i mer än 100 länder, med stöd av Boules egna lokala försäljnings- och supportpersonal. Boule-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2011. Huvudkontoret finns i moderna lokaler i Spånga. Läs mer; https://boule.com/sv/

Om tjänsten
Som Order & Logistic Manager blir du en del av Global Commercial Operations Team och rapportering sker till Global Commercial Excellence Director.

Du kommer att leda och utveckla ett team på 6 personer som ansvarar för att de globala distributörerna och säljteamet får den support de behöver för att utföra de dagliga uppgifterna. Din roll blir att planera och hantera den dagliga verksamheten där du tar det yttersta ansvaret för att nå de strategiska mål som ställs för leverans och transporter av våra produkter.


Ansvarsområden:

  • Leda och utveckla order och logistikavdelningen
  • Utveckla order och logistikprocessen
  • Förhandla nya transportavtal samt identifiera, analysera och löpande följa upp KPI:er
  • Hantera ansökningar och avtal till Exportkreditnämnden
  • Utveckla, verkställa och följa upp order och logistikavdelningens KPI:er
Rollen innebär många interna kontakter inom olika avdelningar både i Sverige, USA, Ryssland, Asien, Dubai och Kenya samt samarbete med distributörer över hela världen. Resor kan förekomma i tjänsten.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig med en akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik. Du ska ha minst 5 års erfarenhet från en liknande roll inom logistik, transport eller export samt kommersiell förståelse och intresse för professionella relationer. Flytande svenska och engelska är ett krav och behärskar du andra språk är det meriterande. Tidigare erfarenhet av internationell mångkulturell miljö är ett plus.

Som person ska du vara en utpräglad lagspelare med en förmåga att arbeta lösningsorienterat över gränser och funktioner. Du har hög kapacitet och håller deadlines samtidigt som du ska kunna driva prioriterade projekt framåt i en snabbrörlig miljö.

För att passa i rollen behöver du ha god ledarskapsförmåga och kunna engagera och motivera andra med fokus på gemensamma mål. Det är naturligt för dig att eftersträva ständig utveckling för att nå resultat. Vidare ser vi gärna att du är organiserad, kommunikativ, stabil, kreativ och har öppet sinne.

Ansökan
I denna rekrytering har Boule Medical valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Öberg på 076-6471603.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga