SJR · Publicerad 8 okt 2021

Har du erfarenhet av systembyte där du varit länken mellan ekonomi och IT? Är du avancerad användare av Power BI samtidigt som du är affärssinnad, strukturerad, självgående och driven? Då kan det här uppdraget vara för dig.

Nu söker vi på SJR en Power BI Projektledare/Business Analyst till vår kund som är en stor koncern inom bilindustrin i Södertälje. Uppdraget startar omgående och pågår hela 2022. Uppdraget sker delvis på distans med ca 2 dagar i veckan på kontor.

Om jobbet
Du kommer att driva olika projekt inom Power BI i samband med ett systembyte. I rollen ingår du i Global Process & Service Management inom Corporate Control. Stort fokus läggs på processutveckling och förbättringsarbete inom de finansiella processerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Driva olika initiativ och projekt inom Power BI samtidigt som nuvarande rapporteringsverktyg Cognos fasas ut
  • Kartlägga organisationens behov tillsammans med affärsverksamheten, IT och informationsarkitekter
  • Planera sprintar ihop med IT
  • Göra prioriteringar mellan olika behov
  • Hantera backlogg
  • Tillgodose behov som kommer från affärsverksamheten
I rollen blir du produktägare till Power BI och det är viktigt att du är lyhörd för affärsverksamhetens behov under implementeringen.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, finans eller motsvarande. Du ska ha några års erfarenhet från en likande roll och vara van att jobba agilt med team från IT. Erfarenhet från affärsanalys och tidigare produktägandeskap är ett stort plus. Erfarenhet av Power BI är ett krav och det är starkt meriterande om du jobbat inom finance i affärsnära roller. Tidigare erfarenhet av CDE utveckling är en fördel.

Som person är du självgående och drivande. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och få med dig folk i utvecklingsskeden. Du är van att jobba strukturerat och har lätt för att kommunicera tydligt med olika avdelningar inom företaget. Du bör ha erfarenhet från större bolag med vana att hantera komplexitet. Rollen kräver självledarskap och en förmåga att frigöra nödvändiga resurser från bland annat IT för att nå uppsatt mål.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga