SJR · Publicerad 26 sept

Har du erfarenhet av affärssystemet Macanomy? Trivs du i administratörsrollen och vill jobba med fakturering av konsulttimmar på ett trevligt bolag på Södermalm? Sök då tjänsten redan idag!


Tjänstebeskrivning
I din roll som projektadministratör kommer du att arbeta med externfakturering av konsulttimmar, hantera leverantörsfakturor och kundfordringar. Du kommer även att följa upp uppdragsbudgetar och agera stöd i kundens affärssystem. Vi letar efter en person som trivs i administratörsrollen samt att vara ett stöd till chefer och medarbetare på dina enheter på bolaget. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga projektadministratörer och projektcontrollers.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har:
  • Flerårig vana av att fakturera konsulttimmar i konsultföretag
  • Minst en gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi
  • Erfarenhet av affärssystemet Maconomy
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal och skrift
Som person är du självgående, ansvarstagande, drivande och proaktiv. Du gillar att skapa ordning och struktur men är samtidigt prestigelös och serviceinriktad.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 3-6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörandetjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 077 647 16 43.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var