SJR · Publicerad 22 apr 2020

Vill du arbeta på ett trivsamt företag som gör skillnad genom utveckling och projektägande för samhällsbyggnad? Vår kund behöver nu en projektredovisningsekonom för en bred roll. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!

Vår kund, som är verksamma inom samhällsbyggnad, behöver förstärkning till sitt redovisningsteam i form av en prestigelös och redovisningstrygg person som kan arbeta i en bred roll. Uppdraget startar omgående och sträcker sig sex månader med förhoppning om överrekrytering.

Arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att arbeta brett och få ta mycket ansvar.

Nedan är vad som bland annat ingår i denna roll som redovisningsekonom.
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Projektredovisning och sätta strukturer för nya projekt
  • Följa upp och sammanställa bidrag åt koncernen
  • Moms och skatter
Vem är du?
  • Du bör vara bekväm med redovisning, kunskap om moms och upprättande av deklarationer
  • Du bör kunna hantera att det dyker upp saker ad-hoc och då kunna växla fokus och tycka om att arbeta brett
  • Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning
  • Det är meriterande om du har arbetat i flera system
  • Som person bör du vara prestigelös och noggrann samt även kommunikativ då rollen kräver samarbete med flera bolag inom koncernen
Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Projektredovisningsekonom till stort bolag i City
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga