SJR · Publicerad 16 feb

Vill du jobba i en grupp som präglas av teamkänsla och hjälpsamhet? Har du jobbat några år som redovisningsekonom och gillar att ha en varierande tjänst? Då kan denna rekrytering vara något för dig!

Nu hjälper vi på SJR Technia Transcat att hitta en redovisningsansvarig. Technia Transcat sitter i stora och öppna lokaler vid Kista Galleria och här välkomnas du till ett kontor med glad och trevlig stämning. Du kommer tillhöra en ekonomigrupp på ca 10 personer.

I rollen som redovisningsansvarig jobbar du främst med Norden, USA, Benelux och Indien. Du kommer bl a arbeta med löpande redovisning, avstämningar, rapportering till moderbolaget och myndigheter, diverse projekt och förbättringsarbeten.

Utöver detta kommer du vara involverad i uppbyggnaden av ett team i Indien dit AP är planerat att flytta i början av 2018. Du kommer fungera som ett bollplank för teamet där.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som arbetat som redovisningsekonom några år och kanske har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Då du kommer arbeta självständigt som redovisningsekonom är det viktigt att du känner dig trygg i arbetet och att du gillar att ta ansvar och driva ditt egna arbete framåt.

Som person behöver du vara analytisk och prestigelös då du kommer arbeta med blandade arbetsuppgifter. Du får gärna komma med synpunkter till förbättring och du får också vara med och skapa och sätta rutiner för verksamheten. I övrigt hoppas vi att du, precis som dina kollegor, gillar att bidra till en härlig stämning på kontoret!

Bra att veta
Ovanstående är en direktrekrytering till Technia Transcat där tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan alltså komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Då Technia Transcat samarbetar med SJR ber vi att samtliga frågor ställs till ansvarig rekryteringskonsult på SJR- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Om företaget
TechniaTranscat är ett svenskt IT-bolag som är en global kunskapsledare inom Product Lifecycle Management (PLM), och arbetar med flera av världens mest intressanta varumärken. Vi erbjuder verktyg och system som låter våra kunder förverkliga och utveckla sina produkter och idéer, inom allt från planering och design, till utbildning och support. Med nytänkande och passion är vi en del av att skapa framtidens innovationer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga