SJR · Publicerad 6 maj 2021

SJR söker nu en ansvarsfull redovisningsekonom med erfarenhet.

Som redovisningsekonom är du delaktig i det mesta på vår kunds ekonomiavdelning. Vi söker dig som har jobbat brett med allt från det löpande till bokslut. De vanligt förekommande arbetsuppgifterna är löpande redovisning, månadsavstämningar, kund- och levreskontra, bokslutsarbete, bankavstämningar, rapportering till skatteverket, reseräkningar, moms och deklarationer, analyser och vara med och utveckla processer på ekonomiavdelningen.

Vem är du?

Du är prestigelös och flexibel. Du har akademisk utbildning inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet från arbete med ekonomisk analys. Det är en fördel om du är van vid stora automatiserade flöden. Det är viktigt att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi hoppas att du har lätt för att lära dig nya system samt är van vid excel.

Låter detta intressant? Ansök direkt då vi arbetar med löpande urval.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se. Vi intervjuar löpande så sök redan idag

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga