SJR · Publicerad 10 juli

Har du arbetat som redovisningsekonom tidigare och vill arbeta i en snabbrörlig miljö i en tjänst på 50%? Då kan rollen hos vår kund i Solna vara något för dig!

I rollen som redovisningsekonom på 50% arbetar du brett i en grupp om 5. Du kommer ensamt ansvara för ett bolag inom koncernen där du bland annat sköter:
  • bokföring
  • rapportering
  • fakturering
  • leverantörsreskontra
  • rapportering av interntransaktioner
  • momsrapportering
  • månadsbokslut.
Din bakgrund

Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning varav erfarenhet från Leasing är en fördel. Om du har erfarenhet i Pyramid eller Aaro är det också ett plus.

För att lyckas i denna position är du bra på att hantera människor på alla nivåer, både inom organisationen och externt. Du har bra tidshanteringsförmåga så att arbetet kan noggrant planeras och prioriteras för att möta både interna och externa deadlines. Du driver själv arbetet framåt med stor uppmärksamhet på detaljer, och du trivs på att arbeta i en snabb miljö.

Övrig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti och det förväntas pågå till årsskiftet. Därefter finns det goda chanser till förlägning. Tjänsten är på 50% och du lägger upp dina arbetstider i samråd med kunden. Kunden har sina lokaler vid Solna Strand. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 sept
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var