SJR · Publicerad 25 juli

Fora befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med stora satsningar inom digitalisering och processeffektivisering. Målet är nöjdare kunder och en stärkt kundupplevelse. Framgången ligger i kraften och kunskapen hos våra medarbetare och i vår kultur som verkar för ständiga förbättringar och personlig utveckling.

Ekonomifunktionen utgörs av avdelningarna Projektkontor, Riskhantering, Controlling samt Redovisning. Till Redovisningsgruppen söker vi nu en Redovisningsekonom.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hanterar du löpande redovisning, bokslut och årsredovisning för Fora AB. Du är en del av grupp på 3 Redovisningsekonomer och Redovisningsspecialist/Teamledare. Som Redovisningsekonom har du en bred redovisningsroll i en transaktionsrik verksamhet och du hanterar alltifrån likviditetsplanering, skatteberäkningar till förbättringsarbete i system.

Som Redovisningsekonom hanterar du arbetsuppgifter såsom:
  • Löpande redovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Moms och skatter
  • Förbättringsarbete

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning och kan hantera självständigt boksluts- och årsredovisningsarbete i enlighet med K3. Vi ser gärna att du har arbetat i transaktionsrika verksamheter sedan tidigare. Du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi. Du har systemvana och är lättlärd i system. Vi ser gärna att du har arbetat i större ekonomisystem sedan tidigare. Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, resultatinriktad och nyfiken. Du är noggrann, ansvarstagande och har en god problemlösande och kommunicerande förmåga.

Fackliga representanter

Facklig representant är Ylva Lindgren FTF, telefon: 08-787 46 04 och Anna Hammarberg SACO, telefon: 08-787 45 97.

Viktig information

Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Fora. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Fora med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och om du är intresserad av tjänsten rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström.

Om Fora

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. Vi finns för att erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar som förenklar vardagen för uppdragsgivare, företag och anställda.

Vi administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 4 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar vi drygt 15 miljarder kronor i premier och avgifter från 214 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter vi pensionsval och information för Avtalspension SAF-LO. Vi ägs av till lika delar av Svenskt Näringsliv och LO.

Hos oss arbetar ca 200 anställda i aktivitetsbaserade lokaler i Stockholms innerstad.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga