SJR · Publicerad 6 sept 2021

SJR söker nu en vass redovisningsekonom med engagemang och driv för ett mycket förmånligt konsultuppdrag hos vår kund - för rätt person, om vilja finns, kan det även övergå i en fast anställning!

Vår kund arbetar inom mediebranchen ochsitter i trevliga lokaler centralt i Stokholm. Givetvis tillämpar de flexibelt arbete och hemarbete. Du blir en del av bolagets ekonomiavdelning som idag består av fem personer plus en chef.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start under oktober och som pågår i 6 månader.

Arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Hantera filinläsningar
  • Utreda differenser i filer/ på konton
  • Rapportering av moms & skatt (basic då det mesta av arbetet sker via fil)
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportera in månadsbokslut i koncernredovisningssystemet (mesta del sker via filinläsning)
  • Hantera och stämma av interna transaktioner, förstå principen kring koncerninterna mellanhavanden
  • Vara stöd till supportfunktioner som kund- och leverantörsreskontra
  • Kontaktperson till Business Controllers inom bolag
Vem är du?

För att trivas och kunna leverera i den här rollen har du en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Samtidigt är du prestigelös och kan arbeta högt som lågt. Du är en doer, som gillar det operativa arbetet och är självständig i din roll.

Du har mycket goda kunskaper i excel och har lätt för att sätta dig in i nya system. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Meriterande om du har arbetat i Navision eller Agresso.

Då ekonomiteamet är litet i dagsläget så är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ambitiös och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med teamet där alla hjälps åt.

Du kan förvänta dig en förmånlig arbetsplats med goda värderingar och ett fint klimat. Vår kund arbetar dessutom väldigt aktivt med hållbarhetsfrågor och mijlö. Vi tror att detta verkligen kan vara tjänsten för dig där du vill ha ett roligt jobb men också känna att det är en uttalad policy kring working balance.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-11.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningseknom till mediekoncern
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga