SJR · Publicerad 12 aug 2021

SJR söker för start i oktober en Regel- Compliance specialist för ett uppdrag hos ett av våra kundföretag inom försäkring med kontor i Stockholm city.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR och som pågår i 12 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller anställning hos kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara:

Rollen som Regel- Compliance specialist innebär bland annat att du följer upp fastställda kontroller i processerna, ser över rutiner och föreslår förändringar i dessa, men även att du är bidragande i att se över processer och upprätta kontroller.

En stor del av arbetet utgörs av att medverka i vår kunds regelverkshantering där ca 50 % av rollen utgörs av compliance och regelverksfrågor, 30 % riskhantering och 20 % internrevision.

I rollen kommer du att få en inblick i alla avdelningar hos vår kund och bidra till att alla enheter arbetar enligt gemensamt uppsatta processer och rutiner enligt gällande regelverk.

Din bakgrund

Vi söker dig med 1-2 års erfarenhet inom Compliance/risk/legal från försäkringsbolag. Vi ser också att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom företrädesvis juridik.

Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du drivs av att hitta lösningar med fokus på att skapa möjligheter för effektiv regelefterlevnad och riskhantering. För att trivas i organisationen är det viktigt att du är prestigelös och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. Du är också kommunikativ och pedagogisk när du förmedlar dina kunskaper och du har lätt för att etablera goda och förtroendefulla relationer. Du kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-12.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Junior Compliance och regelverksspecialist till försäkringsbolag i city
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga