SJR · Publicerad 1 apr 2019Om SJR

SJR startades 1993 och är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult- och rekryteringsbolag gällande chefer och specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. Vi är idag 550 medarbetare fördelade på tre huvudregioner Stockholm, Väst och Syd. Med vår erfarenhet och vårt stora engagemang är vi det självklara valet för kunden som vill förstärka sin organisation med de allra främsta specialisterna och cheferna inom sin bransch. Läs mer om oss på www.sjr.se.

Om jobbet

Som Teamchef kommer du att leda vårt team av säljassistenter som idag består av sex fantastiska medarbetare. Ditt uppdrag blir att säkerställa en hög måluppfyllelse i teamet genom att skapa goda förutsättningar, inspirera, coacha och utveckla medarbetarna. Du kommer vidare att arbeta med att utveckla och förfina våra arbetssätt som t e x samtalsteknik, system och prospektering.

Som teamchef arbetar du ca 50% med egen kundbearbetning. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder, bokar möten och marknadsför våra tjänster via olika kanaler där telefonen är ditt främsta verktyg. Du ingår i ledningsgruppen för Region Stockholm och rapporterar till vår Regionchef/Försäljningschef.

Då vår omvärld ständigt förändras behöver vi löpande utvärdera våra metoder och verktyg och du blir en del av vår nationella säljledning där vi driver koncerngemensamma förbättringsprojekt.

Vem är du?

Vi tänker oss att du är högskoleutbildad eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbete inom försäljning, kundtjänst, marknadsföring eller annat servicearbete. Du har tidigare ledarerfarenhet och vill nu fortsätta att utvecklas i en roll med fullt personalansvar.

Som person är du målinriktad och nyfiken och delar vår passion för människor och affärer. Du drivs av att arbeta med ständig förbättring, har ett intresse för systemfrågor och digitala verktyg.

Som ledare har du ett starkt engagemang för dina medarbetare, du är lyhörd för teamets tankar och idéer och samtidigt tydlig med riktningen framåt. Du är en lagledare med förmåga att inspirera och stötta. I kontakten med våra kunder ställer rollen höga krav på din kommunikationsförmåga, du skapar snabbt ett förtroende hos beslutsfattare på ledande positioner.

Vårt viktigaste krav är att du är en person som vill har roligt på arbetet, för det har vi och det är en viktig nyckel till vår framgång!

Du erbjuds

Hos oss får du möjligheten att få tillhöra en växande koncern med drivna och engagerande medarbetare. Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat och vi arbetar aktivt via olika projekt och initiativ för att bidra till ett arbetsliv med ökad mångfald och god hälsa.

SJR Region Stockholm sitter i centrala lokaler vid Stureplan med närhet till Humlegården. Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Är du nyfiken på denna utmaning och vill veta mer om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Regionchef Jessica Runerlöv Moberg, på telefon 073-421 79 81.
Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig söka snarast, dock senast 2019-04-30. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

#teamchef, säljare, kundansvarig, innesälj, försäljning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Säljsupport
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga