SJR · Publicerad 13 sept

Just nu hjälper vi vår kund på Kungsholmen att hitta en ny serviceinriktad medarbetare. Du välkomnas in i ett härligt team och du arbetar i en bred roll där du får lära dig mycket inom ekonomi och självklart serva kunder!

I rollen på ekonomisupport hos vår kund kommer du ha kontakt både internt och externt. Internt hjälper du ekonomifunktionen med frågor som kan röra fakturering eller systemfrågor. Dessa frågor kommer in via kundens interna ärendesystem. Externt har du mycket kontakt med leverantörer som har frågor kring exempelvis obetalda fakturor, felaktiga uppgifter på fakturan eller andra frågor rörande ekonomin. Dessa frågor sker framförallt via telefon.

Du arbetar alltså i en intern helpdesk som fungerar som en supportfunktion till ekonomiavdelningen. I rollen får du en stor inblick hur en ekonomiavdelning fungerar. Rollen är både kommunikativ och administrativt lagd.

Din bakgrund
För att passa i rollen hos vår kund är det viktigt att du har ett intresse för ekonomi samt gillar att ge service. Du får gärna ha arbetat i en helpdesk / kundtjänst sedan tidigare och är trygg i din roll. Har du en examen inom ekonomi är det meriterande men inget krav. Givetvis har du en stark serviceförmåga samt är kommunikativ.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Vår kund är en stor aktör inom byggbranschen som har sina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är tänkt att starta omgående och arbetet utförs på heltid under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var