SJR · Publicerad 9 okt 2019

DNB Finans är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Leasing. På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vi kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning.

Rollen
Kundservice är en avdelning inom Kundcenter som svarar för en kompetent och effektiv service via telefon, mail och chatt till kunder som har bilfinansiering via DNB. Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden. Utöver dessa delar ingår även löpande arbete kring:
  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar och uppsägningar av avtal
  • Överlåtelsehanteringar
"Roligast med jobbet är att varje dag få prata med nya kunder och få en inblick i deras liv. Jag får dessutom arbeta med oerhört kompetenta och trevliga kollegor som alltid ställer upp för varandra." SJR- konsult uthyrd till DNB

Vem är du?
Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola/universitet och som har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du brinner för att alltid leverera den bästa servicen och trivs i kundnära roll. Du ser möjligheter och lösningar och gör allt för att hitta en lösning för kunden. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje och kan bira med det till vårt sammansvetsade team om 16 personer.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med anställning hos konsultbolaget SJR. DNB Finans har sina lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm och du erbjuds väldigt flexibla arbetstider under kontorstider. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Linda Marcus 0704715918.

Om DNB
DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud. Läs mer https://www.dnb.se


Titel: Kundservicemedarbetare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga