SJR · Publicerad 15 sept 2021

Nu söker vi en medarbetare till gruppen Clearing & Settlement inom vårt Back Office som totalt består av 15 medarbetare. Gruppens ansvarsområde innefattar administration och bevakning av svenska och utländska värdepapper för kunders räkning.

Om tjänsten

I rollen som Värdepappersadministratör kommer du arbeta med clearing & settlement av utländska värdepapper. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Clearing & Settlement utländska aktier
  • Avstämning valutakonton och värdepapper
  • Uppföljning
  • Likvidering
  • Värdepappers överföringar
  • Utredningar
Du välkomnas in i en grupp som präglas av teamarbete och samhörighet.

Din bakgrund

För att passa i rollen som Värdepappersadministratör ser vi att du har minst 3 års erfarenhet liknande tjänst där du har hanterat utländska aktier och värdepapper.

Du talar svenska och engelska samt är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du är noggrann och utredande i ditt arbete men också flexibel och anpassningsbar.

Ansökan

I denna rekrytering har Erik Penser Bank valt att samarbeta med SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-15. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om Erik Penser Bank

Erik Penser Bank erbjuder ett brett urval av finansiella tjänster till privata och institutionella investerare och fokuserar på att skapa värde till våra kunder. Banken har cirka 100 anställda och kontor i Stockholm. Affärskulturen bygger på en övertygelse om att långsiktig framgång för banken endast kan vara grundad på framgång för våra kunder och uppdragsgivare.

Läs mer på www.penser.se

Titel: Värdepappersadministratör till Erik Penser Bank
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga