SL · Publicerad 12 juli

Trivs du med att vara "spindeln i nätet" och gillar en vardag med varierande uppgifter nära ledningen för en organisation? Då ska du söka tjänsten som förvaltningschefsassistent till Trafikförvaltningen. Du kommer att vara förvaltningschefens administrativa stöd och har därmed en viktig funktion i organisationen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

I din roll som förvaltningschefsassistent kommer du dagligen att sköta korrespondens, mötesbokningar, reseplanering och förberedelser inför möten eller besök med mera för förvaltningschefen (som tillika är SL:s VD). Du kommer att vara förvaltningschefens administrativa stöd och delta i utvecklingen av det administrativa stödet. Du kommer även att arbeta med en allmän kvalitetsutveckling av det administrativa arbetet på Trafikförvaltningen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • administration av förvaltningschefens beslutshantering
  • ansvar för praktiska frågor kopplade till trafikförvaltningens besöksverksamhet
  • förberedelser och arrangemang kring interna/externa möten samt kringservice
  • hantering av kontorsservice
  • arbete med ekonomiadministration
  • arbete med reseadministration
  • bokning av resor och konferenslokaler.
Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga administratörer inom förvaltningen där du förväntas ta ägarskapet för samordningen av frågor som är gemensamma för alla assistenter på Trafikförvaltningen.

Att jobba hos oss

Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och har erfarenhet av att arbeta med kvalificerat administrativt chefsstöd samt av handläggning av enklare ärenden. Du har en god stilistisk förmåga samt goda kunskaper i Officepaketet särskilt i PowerPoint. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som i skrift samt goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel och ha sinne för ordning och reda. Du har en god social förmåga tillsammans med en hög integritet och professionalism. Dessutom är du initiativrik och har hög arbetskapacitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande med förmåga att självständigt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vidare är du även lyhörd med en stark kommunikativ förmåga. Som förvaltningschefsassistent behöver du ha ett gott etiskt och moraliskt förhållningssätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia