SRM BYGG AB · Publicerad 17 juni 2020

OM OSS
SRM BYGG AB är ett byggföretag med långa anor i branschen och kunderna finns inom offentlig sektor. Våra medarbetare är utan tvekan den viktigaste tillgången vi har i företaget. Därför strävar vi också efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Det är avgörande för fortsatt framgång och tillväxt. Vi tror på frihet under ansvar och på att ständigt hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Läs mer om oss och våra värderingar på www.srmbygg.se

OM TJÄNSTEN
Som seniorkalkylator/Anbudsingenjör hos oss jobbar du med att driva anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.

I tjänsten ingår även:
  • Att utföra administrativa arbeten.
  • Att ta fram anbudskalkyler och förbereda anbudsunderlag.
  • Att ta fram sidoanbud och alternativkalkyler.
  • Att utföra och förbereda kontraktsunderlag.
  • Att ta fram underlag och ge förslag till tidplaner.
  • Att göra offertförfrågningar.
  • Att utvärdera offerter och göra inköp ihop med platschef och projektledare.
  • Att ta fram underlag för ekonomiska avstämningar
  • Upprätta produktionskalkyler
Du tar fram bygg- och projektkostnader för olika byggprojekt. Du säkerställer lönsamheten i projekten. Du upprättar anbudskalkyler och produktionskalkyler för erhållna och kommande projekt. Arbetet innebär också mängdframtagning samt prissättning. Du är också ett stöd gällande kalkyl- och kostnadsfrågor för kollegorna i företaget. Du medverkar vid startmöten och uppföljningsmöten vid vunna projekt. Du genomför inköpsmöten och leverantörsutvärderingar.

OM DIG
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kalkylarbete, anbud och inköp inom bygg, ställd mot ROT eller nyproduktion. Du är duktig på att skriva avtal och har god förhandlingskompetens. Du har goda kunskaper inom byggteknik, förhandling, avtal och entreprenadjuridik, samt har förmåga att överblicka helheten från ax till limpa i projekt, stora som små. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom byggteknik eller liknande och några års erfarenhet av kalkylering av byggprojekt. Ett plus är om du tidigare arbetat ute på byggen och har utbildning i Bas-U och Bas-P. Du har goda kunskaper i MS Office och ett krav är att du skall ha erfarenhet av arbete i kalkylprogrammet Bidcon samt god datorvana överlag. Du skall tidigare ha arbetat i mängdprogram som t.ex. Geometra, Bluebeam etc. Vi vill att du kan arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter men också att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stort värde vid att du är noggrann, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress. Kvalitet är viktigt för oss och med det så satsar vi mycket på utbildning, både internt och externt. Vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag och en trevlig arbetsmiljö.

Område: Stockholm, Hägersten
Fast månadslön,
Typ av anställning, Heltid, tillsvidareanställd
Provanställning 6 månader.
Språk: Svenska (krav), Engelska (meriterande)
Körkort B (krav)

Ansökningar skickas till info@srmbygg.se
Kontakt: 08-518 018 40
Hemsida: www.srmbygg.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från SRM BYGG AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga