SW · Publicerad 17 okt

Är du en person som har ett starkt intresse för service? Trivs du i en roll där du får utlopp för din drivna sida? Är du en person som inte är rädd för att kvala upp ärmarna och köra? Då är Taxi Stockholm din nästa arbetsgivare!

Tjänsten är en direktrekrytering till Taxi Stockholm, som ingår i Svea Taxi Allians, och görs i samarbete med SW.

I rollen som kundutvecklare kommer du att få chans att utforma en ny roll. Du kommer assistera en kollega i hennes dagliga arbete. I och med att rollen är helt ny får du chans att ge form åt den och sätta grunder och rutiner för arbetet. Det är en flexibel och bred roll men dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Ta fram förslag på aktiviteter för att öka volymerna hos befintliga och nya kunder
  • Kontakta avtalsansvariga hos kund och sätta en utvecklingsplan tillsammans med kunden
  • Ta fram manualer för kunder och stötta dem vid frågor
  • Lägga in nya kunder i systemet samt göra uppföljningar
  • Vara med i arbetet kring implementeringar, både förberedande arbete samt själva implementeringen
Arbetet du gör sker i nära samarbete med din kollega som arbetar med projektledning samt säljare och marknadsavdelningen. Rollen innebär alltså stora kontaktytor, både internt och externt!

Din bakgrund
För att klara rollen som kundutvecklare är det viktigt att du trivs att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Ingen dag är den andra lik och därför är det viktigt att du är flexibel, noggrann och snabb på att agera. Allt arbete du gör sker givetvis med en stor serviceanda. Du har förmågan att anpassa dig och se varje kunds enskilda behov samtidigt som du har lite skinn på näsan. Du har en utpräglad doer- attityd och tar dig gärna an nya utmaningar på ett prestigelöst sätt.

Har du tidigare jobbat som transportplanerare eller trafikledare är det meriterande men vid den här rekryteringen kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper. Har du erfarenhet från jobb inom servicebranschen är det meriterande. Du talar och skriver svenska helt flytande.

Vad Taxi Stockholm erbjuder dig
Taxi Stockholm ingår i Svea Taxi Allians och här välkomnas du i en miljö med högt i tak och mycket skratt. Ni alla finns där för att serva kunden på ett eller annat sätt, oavsett om du är chaufför eller jobbar på kontoret. I den här rollen kommer du sitta med 8 andra personer på försäljningsavdelningen. Ni alla på kontoret har ett högt driv och gillar när saker händer. Kontoret är beläget på Luntmakargatan 64.

Övrig information
Ovanstående är ett samarbete mellan SW och Taxi Stockholm, som ingår i Svea Taxi Allians. Tjänsten är en rekrytering direkt till Taxi Stockholm och arbetet utförs på heltid. Start är omgående med hänseende till uppsägningstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SW- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Taxi Stockholm bildades 1899 under namnet Stockholms Droskägarförening. Vi är Sveriges äldsta taxibolag med 4700 medarbetare som arbetar för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av sin taxiresa. Vi utför i snitt 22 000 köruppdrag och besvarar 15 000 samtal varje dag året runt. Taxi Stockholm är liksom dotterbolagen Taxi Ekerö, Taxi Värmdö, Svea Taxi Norrbotten och Svea Taxi Skåne, en del av Svea Taxi Allians. Svea Taxi Allians är en rikstäckande taxitjänst bestående av 90 marknadsledande taxibolag på 1 200 postorter med en stark lokal anknytning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga