SW · Publicerad 23 sept

SW söker för kunds räkning en ekonomistudent för extraarbete på företagets Financeavdelning. Vår kund är ett finansbolag som sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Du kommer att ingå i företagets Betalgrupp bestående av 4 medarbetare, som arbetar med in- och utbetalningar och utgör en egen grupp inom Accounting. Tjänsten är på ca 2 dagar i veckan och därtill att kunna täcka upp för eventuell frånvaro och semester inom gruppen.

Tjänstebeskrivning
I din roll kommer du att avlasta och vikariera för Betalgruppens ordinarie personal. Gruppens arbetsuppgifter är att registrera inbetalningar och hantera utbetalningar för företagets nordiska bolag. Det innebär dagliga deadlines internt och mot banken samt kontinuerlig kontakt med de olika ländernas Supportavdelningar. Visst utredningsarbete ingår, t ex när en inbetalning inte går att placera. Gruppen hanterar stora mängder in och utbetalningar varför merparten av flödena sker genom filkommunikation mellan systemen. En del bokningar hanteras dock manuellt både på banken och i de interna systemen. Vid behov hjälper betalgruppen till med scanning av avtal och leverantörsfakturor.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar en ekonomiutbildning vid universitet eller högskola och har minst två år kvar av dina studier, har du en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning ses detta som meriterande. Du har god förståelse för debet och kredit och har goda datakunskaper främst inom Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska, talar du ytterligare ett nordiskt språk är även detta meriterande.Som person är du ansvarstagande, noggrann och du har ett välorganiserat arbetssätt. Vidare är du kommunikativt lagd och du trivs med att samarbeta med andra i ett team. Du är serviceinriktad och prestigelös, är lösningsorienterad och har god förmåga att tänka kritiskt.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start snarast med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Paola Bustos på 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget