SW · Publicerad 21 sept

Vi söker för kunds räkning en medarbetare till first line support. Vår kund är en totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Du kommer att ingå i den nordiska supportfunktionen med stationering i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak att ta hand om olika supportärenden via telefon och mejl. Supporten hanteras via ett ärendehanteringssystem eller direkt via telefon beroende på ärende och om det är mer eller mindre akut. Du ingår i en nordisk supportfunktion där det förutom 1st line support även finns en second line support, men 80 % av problemen löses av 1st line support.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning på IT, en eftergymnasial utbildning med liknande inriktning/fördjupning alternativt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med felsökning tidigare. Du är van vid att använda och har därför goda kunskaper inom Windows, Citrix och AD. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, om du dessutom behärskar norska så är det meriterande.

Som person har du hög servicenivå med intresse för människor och verksamhet. Ett stort teknikintresse är ett måste samt att du har känsla för uppföljning, är ordningssam och har viljan att lära och utvecklas.

Vi eftersträvar en jämnkönsfördelning och ser mycket positivt på kvinnliga sökande.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med en tillsvidareanställning hos SW IT, heltid, med start i omgående.

För rätt person finns stora möjligheter till utveckling, kompetensutveckling hos SW IT.

Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW IT är en del av SJR koncernen. Vi etablerades 1993 och är en svenskägd koncern. SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår personal internt har mångårig erfarenhet av rekrytering/konsultverksamhet i kombination med spetskompetens inom IT. Vi säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.
SW IT´s konsultverksamhet har två ben. Vår första inriktning är konsulter inom IT-arkitektur, utveckling och tekniska projektledare. Dessa konsulter är främst för specifika projekt kortare eller längre. Konsulterna i denna grupp är mycket seniora och innehar minst 7 års erfarenhet. Vår andra inriktning är mer inriktad mot 1st/2nd Line support och system administration. Även i denna grupp har vi befintliga konsulter men letar även aktivt efter kandidater till specifika uppdrag. Dessa konsulter är ofta mycket dukiga och möjlighet finns ofta att ta över konsulten som anställd efter överenskommelse.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support