SW · Publicerad 17 okt

SW hjälper vår kund att hitta en driven Lönekonsult. Tjänsten är en rekrytering.

Kunden har sitt kontor centralt i Stockholm och du sitter där tillsammans med dina kollegor i öppna och moderna kontorslokaler. Majoriteten av medarbetarna hos kunden är Redovisningskonsulter eller Redovisningsassistenter medan en mindre del utgör bolagets lönegrupp.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Lönekonsult hanterar du löneadministration från ax till limpa. Tjänsten är en servicefokuserad roll där du har en bred kundkontaktyta. Kunden har idag cirka 200 löneuppdrag, där det är alltifrån enmansbolag till koncernbolag med ca 100-200 anställda.

Som Lönekonsult kommer du att:- Hantera lön - Huvudsakligen tjänstemän men även anställda knutna till kollektivavtal. Förutom sedvanliga beräkningar, bearbetning samt utbetalning av lön innebär tjänsten att du exempelvis även kommer att arbeta med:
  • Frånvarohantering: Semester, sjukfrånvaro, föräldraledighet etc.
  • Pensioner och försäkringar
  • Kontakt med försäkringskassan
  • Bidra till fortsatt utveckling inom lönegruppen så som exempelvis förbättringar och harmoniseringar av rutiner och arbetssätt
Det här är tjänsten för dig som är Lönekonsult/Löneadministratör och vill ta steget vidare och ansluta till den inkluderande och utvecklingsinriktade arbetsplats som utgörs hos kunden. Du välkomnas till en kompetent, positiv och driven lönegrupp som vill fortsätta utvecklas och växa tillsammans med dig. Vardagen präglas av dedikerat arbete kombinerat med hög servicegrad och glädje.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har minst 2 års arbetserfarenhet från löneadministration. Vi ser helst att du har arbetat med lön på redovisningsbyrå/lönebyrå sedan tidigare. Du har en god förståelse för löneadministration och är van att tolka olika kollektivavtal och berörda lagar. Vi ser gärna att du har arbetat med Hogia Lön sedan tidigare eftersom vår kund använder det systemet, men det är inget krav. Du har systemvana samt är lättlärd i lönesystem. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och drivs av positiva kundupplevelser, som medarbetare hos vår kund är en del av en arbetsplats med entreprenöriell anda där kunden alltid är i fokus. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt som gör att du har lätt för att ha flera processer och ärenden igång parallellt. Du är flexibel och trivs i en roll med högt arbetstempo där du löser såväl stort som smått hos kunderna. I övrigt är du - precis som dina kollegor - professionell, serviceinriktad och prestigelös.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Kunden. I denna rekryteringsprocess samarbetar Redovisningsbyrån Q med SW. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga