SW · Publicerad Idag 00:00

SW IT söker för kunds räkning en Compliance Specialist. Vår kund är ett stort välkänt bolag och du erbjuds en spännande roll där du har mycket kundkontakt och arbetar med bl.a. projektplanering och ingår i ett engagerat team. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos vår kund eller hos oss på SW IT.

Arbetsuppgifter
I rollen som Compliance Specialist har du kundansvar mot befintliga kunder inom ditt SAM-område samt att finna nya tillsammans med vår kunds licensspecialister/AM/KAM.

Arbetet går ut på att genomföra ett kort SAM-uppdrag (Software Asset Management) under ca 6-10 veckor per kund. Vanligtvis består SAM-uppdraget i att etablera en nulägesanalys av licenser och leverera råd och rekommendationer på hur kunden kan förbättra sina processer och rutiner kring SAM. Uppgiften är att sälja in uppdraget tillsammans med Licensspecialisten (LS) och därefter starta uppdraget och leda hela projektet igenom inom utsatt tid.
  • Kundkontakt via telefon samt på plats ute hos kund
  • Rapportera resultat till kund samt annan leverantör
  • Arbeta med projektplanering för att komma genom projektet på utsatt tid från ax till limpa
  • Redovisa pipeline regelbundet
  • Utveckla och effektivisera hela uppdraget
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens och gärna ett par års erfarenhet av försäljning inom licenser och avtal. Din nuvarande eller forna arbetsplats kan vara på en licensavdelning/programvaruleverantör som säljare eller innesäljare. Du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas som Compliance Specialist är det avgörande att du har ett brinnande intresse för att hjälpa kunden, vara noggrann samt att du är en utpräglad lagspelare. Som person är du engagerad och driven med en positiv attityd som smittar. Du har ett stort engagemang, tar personligt ansvar och sätter kunden i fokus.

Övrigt
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag där du anställs av SW IT och utför arbetet ute hos vår kund i Kista. Uppdraget är minst 6 månader med start så snart som möjligt. Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga