SW · Publicerad 19 okt

SW söker för kunds räkning en norsktalande Kundservicemedarbetare. Vår kund är en av Sveriges ledande drivmedelskedja och sitter i öppet landskap i ljusa fina lokaler på huvudkontoret i centrala Sundbyberg. Uppdraget startar snarast och sträcker sig 6 månader initialt, därefter finns goda möjligheter till förlängning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning
Kundserviceteamet består idag av cirka 20 medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot och svara på de vanligast förekommande frågorna från kundens kortinnehavare, företrädesvis privatpersoner, både via telefon och e-post. Du ger service och vägleder kunder i frågor rörande exempelvis:
  • Krediteringar och fakturafrågor
  • Inkassoärenden och kreditprövning
  • Kortbeställningar och pinkoder
  • Adressändringar och felanmälningar
I denna varierande tjänst hanterar du kundernas olika typer av frågor och ärenden parallellt. Det här är tjänsten för dig som trivs att arbeta i en supportande och säljande kundserviceroll då tjänsten även innebär viss merförsäljning.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som brinner för att ge förstklassig service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är serviceinriktad och har en hög social förmåga. Vidare har du förmågan att inge ett förtroende hos kunden och skapa långsiktiga kundrelationer. Du har norska som modersmål alternativt att du kan uttrycka dig väl i norska, både i tal och skrift. Erfarenhet från kundservice och sälj är meriterande.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start snarast och sträcker sig initialt 6 månader med anställning hos SW. För rätt person innebär tjänsten mycket god chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 08-407 55 57.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga