SW · Publicerad 22 nov

Är du en utåtriktad person och som gillar mötet med nya människor? Nu söker vi på SW efter serviceinriktade receptionister till framtida uppdrag. Passar det här dig? Tveka inte att ansöka till oss redan idag!

Tjänstebeskrivning
I rollen som receptionist kommer du vara företagets ansikte utåt. Som receptionist kommer du att ta emot kunder, besök, ansvara för företagets reception och växel.

Arbetet kan innebära följande:
  • Välkomna besök och kunder på ett professionellt sätt
  • Svara på inkommande samtal
  • Hjälpa både kunder och medarbetare med diverse arbetssysslor
  • Utföra administrativa uppgifter
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och trivs att i ett kundinriktat arbetsklimat där den ena dagen inte behöver vara lik den andra. Som person har en god kommunikativ förmåga och har en hög social kompetens. Du är engagerad, ansvarstagande och självgående. Vidare är du organiserad och trivs att arbeta med administrativa uppgifter. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Viktig information
Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Betty Holmberg, 076-647 16 25

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga