SW · Publicerad 19 okt

SW söker just nu kundtjänstmedarbetare till framtida uppdrag hos våra kunder inom tjänstemannasegmentet.

Tjänstebeskrivning
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos någon utav våra kunder kan du exempelvis komma arbeta inom administration, bank och finans. Kundtjänst kan dels innebära kundbemötande via telefon, mail och i kundmöten. Som kundtjänstmedarbetare kan du även förväntas arbeta med merförsäljning.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med kundservice/försäljning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har god telefonvana och har ett positivt sätt. Du har även en fallenhet för att formulera dig i svenska och engelska i tal och skrift. Du är lättlärd i system och en duktig problemlösare. Som person är du ansvartagande, utåtriktad och serviceminded. Du har ett positivt sätt, gillar att arbeta med människor och är bra på att strukturera upp ditt arbete.

Viktig information
Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt rekrytering med anställning hos kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos,08-407 55 61.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget