SW · Publicerad Idag 00:00

Vi på SW söker nu efter nyutexaminerade civilekonomer. Vi kan erbjuda spännande och utvecklande tjänster hos väletablerade företag inom bank-, finans- och ekonomisektorn.

Tjänstebeskrivning
Vi arbetar brett inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Tjänsterna vi kan erbjuda är av varierande karaktär beroende på företag:
  • Ekonomiassistent/Redovisningsassistent
  • Administratör/Handläggare
  • Backoffice medarbetare
  • Receptionist/Kontorsassistent
  • Kundtjänst
För rätt person är det här chansen att få visa framfötterna och erhålla meriterande arbetslivserfarenhet. Som en del av vår konsultverksamhet ges du möjlighet att utvecklas och etablera dig inom branschen. Förutom vår konsultverksamhet arbetar vi även med direktrekrytering till kund.

Lämplig bakgrund
Vi träffar gärna dig som är nyutexaminerad alternativt att du snart är färdig med din utbildning. Vi ser gärna att du har studerat vid högskola/universitet. Vidare ser vi även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, det är ett plus om detta är från ekonomi/service/försäljning men det är inget krav. Tidigare erfarenhet från affärssystem eller ekonomisystem är meriterande men inget krav.

Viktig information
Ovanstående kan innebära konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering med anställning hos kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08- 407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget