SW · Publicerad Idag 00:00

Sw söker för Ecsters räkning 4 studenter som ska arbeta extra på Ecsters kundservice. Ecster sitter i ljusa och fräscha lokaler på Södermalm med utsikt över Stockholm och du kommer att arbeta tillsammans med affärsdrivna och erfarna kollegor. Uppdraget är med start i november och initialt 3 månader med möjlighet till förlängning.

Du kommer att arbeta på ett rullande schema minst 15 tim/v. Dina pass kommer att vara utspridda på både eftermiddagar, kvällar och helger. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar och lojalitetsprogram för både e-handel och fysisk butik.

Arbetsbeskrivning
Som Service manager möter du dagligen Ecsters säljföretag och konsumenter per telefon. Du svarar på frågor rörande bland annat fakturor, digitaltjänster, krediter och betallösningar med mera. När du har börjat bli mer insatt i arbetet kan du även få möjlighet att lära dig att göra kreditbedömningar och fatta egna kreditbeslut.

Bakgrund
Vi söker dig som studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Du har ett stort intresse av att ge god service och ett proffsigt kundbemötande. Vidare är du kommunikativ i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett intresse av ekonomi.

Vi hoppas att du brinner för att ge professionell och trevlig service till kunder framförallt på kvällar, helger och under loven. Vi förutsätter att du har en egen drivkraft kombinerat med att du gillar att jobba i team mot gemensamma mål.

Låter det spännande?
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning med anställning hos SW. Uppdraget startar i november. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga