SW · Publicerad 26 sept

Brinner du för mötet med nya människor? Vill du ge förstklassig service både internt och externt? Är du en flexibel energispridare med en god servicekänsla? Nu söker vi på SW en positiv och ambitiös receptionist till våra kundföretag. Så om du känner att detta passar in på dig tveka inte att söka till oss.

Tjänstebeskrivning

I rollen som receptionist kommer du att ansvara över företagets reception och växel. Du kommer att vara företagets ansikte utåt vilket ställer krav på din förmåga att leverera god service, både till besökare men även till kollegor. Arbetet i receptionen kan komma att variera; från att välkomna besökare och visa de tillrätta, vara behjälplig med frågor, svara i telefonen, beställa kontorsmaterial till att utföra diverse administrativa uppgifter .

Lämplig bakgrund

Arbetet som receptionist passar dig som är social och utåtriktad. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och trivs i en kundinriktad tjänst med telefonen som arbetsredskap har du hittat rätt. Som person är du kommunikativ och har en hög social kompetens. Du är engagerad, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och trivs i en tjänst där den ena dagen inte behöver vara den andra lik. Vidare är du organiserad och trivs med administrativa uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61 .

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga