SYNQ Consulting AB · Publicerad 4 dec

Light House Sweden AB - ett företag inom butiks- och projektbelysning, vilka levererar innovativ design och kostnadseffektiva lösningar till offentlig miljö, såsom butiker, hotell, kontor, bostäder, restauranger och utomhusmiljöer.

Light House Sweden AB söker nu nästa lysande stjärna! Du kommer att vara en viktig kugge i vår fortsatta framgång. Vill Du vara med på den resan?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker Dig! Driftig, serviceinriktad, full med energi, ett naturligt brinnande intresse för affärer och stor passion för belysning. Du förstår värdet av att ge god service till våra kunder och din starka initiativförmåga, driv och engagemang bidrar för att uppnå våra gemensamma mål. Vi ska tillsammans utveckla vår affär, växa och få en naturligt större plats inom belysningsbranschen.

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och framgångsrikt team. Din tekniska kompetens blir en viktig del av vår utveckling. Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka både din egen, och företagets fortsatta utveckling.

Exempel på kommande arbetsuppgifter:
 • Sälja belysningslösningar inom våra segment
 • Aktivt bearbeta blivande och befintliga kunder
 • Skapa goda och långsiktiga relationer
 • Kombinera sälj och marknadsbearbetning med tekniskt kunnande, allt för att hitta optimala lösningar till våra kunder
Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande uppgifter, vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Det är viktigt för oss att du känner dig intresserad och inspirerad av utmaningen. Din personlighet är engagerad och kommunikativ. Vidare är du en lösningsfokuserad person, som inser vikten av att arbeta proaktivt. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; Det är tillsammans vi når våra mål!

Krav/meriterande är
 • Kunskaper och erfarenhet från belysningsbranschen
 • Högskoleutbildning, eller annan relevant utbildning
 • Stort intresse av belysning
 • Erfarenhet från retailbranschen
 • Säljerfarenhet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet ochaffärsmässighet till våra viktiga kunder
 • Körkort B
Villkor
Vi erbjuder dig en intressant och omväxlande utmaning, där du arbetar i ett av branschens mest innovativa företag. Du bör vara placerad i Stockholm/Mälardalen där många av våra kunder finns, dock är hela Sverige ditt arbetsfält. Organisationen är platt, med korta beslutsvägar. Resor är en stor del av din vardag, och du bör vara bekväm med ett antal övernattningar per vecka. De flesta resorna sker inom Sverige, men även resor till kollegorna i Norge förekommer. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstebil och i övrigt attraktiva villkor. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom en växande koncern.

Light House Sweden AB har valt att samarbeta med Synq Consulting AB och hänvisar därför direkt till ansvarig rekryterare Anna Brorson 070-6012246, anna.brorson@synq.se

Din ansökan mejlar du till ansokan@synq.se, märk ditt mejl med vilken tjänst du söker. Sista ansökningsdag är 20181221, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SYNQ Consulting AB är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag som arbetar i nära relation med såväl uppdragstagare som kund. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att ha seniora medarbetare med lång erfarenhet av konsult/personalområdet kan vi hitta kvalitativa sökanden - dessutom snabbare!

Våra långa samarbeten med regionens företag och organisationer i kombination med ett stort nätverk av talanger gör att vi får kontinuerlig möjlighet att matcha marknadens behov med rätt utförare. Varje dag strävar vi till vårt yttersta för att skapa långa och positiva relationer mellan kundens utmaningar, samt talangers förmågor och kompetens.

Enkelt uttryckt, vi är SYNQ och arbetar för ett idealt läge - when everything works!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från SYNQ Consulting AB tillgängliga