SalesOnly Sverige AB · Publicerad 27 sept

Vill du sälja en tjänst som ligger i framkant? Vill du vara med och utvecklas i ett bolag som är med och formar framtiden? Då är Veridict rätt bolag för dig!

Om rollen:
Som Business Development Manager på Veridict kommer du att ansvara för att driva försäljningen framåt och du kommer att jobba nära VD. En viktig del i försäljningsarbetet är att skapa strategier för hur och på vilket sätt man ska bearbeta och nå ut på marknaden - och marknaden är hela världen. Annars är det hårt och målinriktat säljarbete om gäller och med allt vad det innebär. För att lyckas i denna roll krävs det att du är metodisk, duktig på att planera och är strategiskt lagd. Du är en otroligt viktig del i vår utveckling och vi lägger stor vikt vid att få in rätt person med rätt egenskaper och kompetenser och som vill vara med och påverka sin egen och vår framtid.

Vi erbjuder:
 • Ett företag och tjänst i framtiden
 • Möjlighet att ta stort ansvar och stora möjligheter till egen utveckling
 • Internationell marknad och försäljning
 • En mycket viktig roll i organisationen
 • Bra villkor
OM DIG - ERFARENHETER OCH KOMPETENSER:
 • Teamplayer som vågar uttrycka dina tankar och åsikter
 • Entreprenör med ett starkt eget driv som är van att ta egna initiativ
 • Strukturerad, metodisk och är duktig på att styra kunden
 • Du har jobbat med B2B-försäljning i minst 5 år och har även testat på att arbeta internationellt
 • Du har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning
 • Du är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift, både på svenska och engelska
Du utgår från våra ljusa och fräscha lokaler i Wenner-Gren Center, men det kommer också att ingå visst resande i tjänsten. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag med höga mål och ambitioner och letar efter någon som delar vårt driv och målmedvetenhet. Vi är i början på en spännande resa, vill du vara med?

Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan!

Gå gärna in på www.veridict.com och läs mer.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på tel: 076-5259038 eller via mail: petra.bruna@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Veridict AB är ett innovativt IT-produktföretag verksamt inom ITS (Intelligent Transportation Systems). Grunden till verksamheten är bolagets mångfaldigt prisbelönta teknologier inom Artificiell Intelligens och HMI samt ett mycket starkt team med spetskompetens inom sina respektive områden. Veridict erbjuder storskaliga ITS-lösningar B2B på en global marknad där vi knyter samman data från tusentals transportleverantörer över hela världen. Veridict befinner sig i dag i ett tydligt tillväxtskede och söker ytterligare förmågor utöver det vanliga för att expandera verksamheten i Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
12 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly