SalesOnly Sverige AB · Publicerad 28 sept

I din roll som Sales Area Manager för Honda ansvarar du för all försäljning av personbilar via Hondas återförsäljare, mot region norr. Distriktet omfattar Stockholm i söder till Kiruna i norr. Ditt uppdrag blir att att utveckla Hondas bilförsäljning genom kontinuerlig bearbetning av primärt återförsäljare. Du har fullt mandat för att utveckla dina kunder/kontaktytor för att nå de uppsatta målen. Du kommer även övervaka återförsäljarnas prestation i området och agera efter behov.Att hålla i utbildningar mot återförsäljarna blir också en del av jobbet samt kundpresentationer. Utöver detta tillkommer mässor och övriga kundevenemang.

Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till tillväxten av Honda ÅF-verksamhet i en nyckelposition hos världens största motortillverkare. Detta är ett företag som genomsyras av nyfikenhet, passion och utmaningar!

En spännande tjänst där du får ansvar för 12-17 återförsäljare i ditt distrikt. Du utgår hemifrån och vi ser gärna att du bor i eller nära Stockholm. Du sköter hela processen själv, från att besöka, bygga en businessplan samt planera och ha kontinuerlig kontakt med Hondas återförsäljare. Man satsar på sina anställda med Internutbildningar och möjligheter att växa inom bolaget finns, såväl i Sverige som utomlands. Du rapporterar till Försäljningschefen Sverige.

Du som söker tjänsten som Sales Area Manager på Honda:
  • Är en stark relationsbyggare
  • Är affärsmässigt vass, självgående och strukturerad
  • Har en erfarenhet från bilbranschen
  • Har en ekonomisk examen
  • Har runt 4-5 års erfarenhet av lösningsförsäljning inom B2B
”Sedan flera år är Honda världens ledande och största producent av motorer. Honda Motor Europa Ltd Filial Sverige ansvarar för import, marknadsföring, distribution och teknisk uppföljning av Honda bilar i Sverige. Honda har ett rikstäckande kontaktnät av återförsäljare och service leverantörer. Besök www.honda.se för ytterligare information”.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza, på tel: 0760-00 18 10 eller via mail:shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly