SalesOnly Sverige AB · Publicerad 12 aug

Även om byggavfall normalt sett är brunt, grått och tråkigt har vi kommit på ett sätt att göra det både grönt och lönsamt. När byggarbetsplatser ska bli av med sitt avfall enligt vårt motto "think pink"- ekonomiskt, ansvarsfullt och naturvänligt.

Vi hämtar avfallet på byggarbetsplatsen, sorterar det och återvinner det, bland annat till värme i Stockholmshem. Arbetet som säljare innebär att ansvara för distriktets försäljning, tillsammans med våra försäljnings team, i Stockholms Län. Du säljer in våra återvinningstjänster, t.ex. containrar från 5m3 till 30m3 samt säckar "small, medium och large" för att anpassa oss till olika behov, till företag inom främst bygg och industri. Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen; Från bokning av kundbesök och kartläggning av kundernas behov, till att presentera de bästa lösningarna. Du rapporterar till försäljningschefen.

Din personlighet:

För att lyckas i rollen är du utåtriktad, social, övertygande, affärs- och lösningsfokuserad person. Du är resultatorienterad, organiserad, samt en kreativ problemlösare. Du jobbar med långsiktiga kundrelationer och trivs i det periodvis mycket hektiska tempot i branschen.
  • Har minst 3 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning. Meriterade i återvinning eller bygg branschen.
  • Är resultatinriktad, drivande och motiveras av att bygga långsiktiga relationer
  • Har lätt att skapa relationer med alla i din omgivning
  • Har goda dokumenterade säljresultat, är serviceinriktad och tycker om att göra affärer
  • Har körkort
Vi erbjuder:

Rollen som säljare hos NMT.se är ett spännande och kreativt säljjobb. Hos oss får du jobba i ett företag som är experter på hållbar återvinning. Vår utgångspunkt är att det alltid finns mer att hämta: Mer miljövinster för samhället, mer återvunnet material som råvara och mervärde för våra kunder genom ständigt förbättrade lösningar för effektiv återvinning. Vi har vuxit med 35% mellan 2014 och 2015, och tillväxten fortsätter!
  • Marknadsmässig lön
  • Utvecklingsmöjligheter, frihet under ansvar och bra tjänster
  • Du blir en del av ett säljteam med ett nära och tätt samarbete
  • Tjänstebil
Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Idenna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul på tel: 0760001863 eller via mail:paul.sredojevic@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”Ansök här” knappen nedan, som tar dig till annonsen på vår hemsida
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly

Inga fler liknande jobb tillgängliga