SalesOnly Sverige AB · Publicerad 27 sept

SalesOnly växer - Vill du bli en av oss?

Att jobba på SalesOnly är att vilja arbeta hårt, vara passionerad, att söka kunskap och att vara generös med fokus av att ha ett långsiktigt perspektiv. På SalesOnly äter, sover, andas och lever vi försäljning. Vi brinner för att vara med och bygga våra kunders framgångsrika säljorganisationer.

Vi söker dig som ser möjligheter överallt och hittar vägar ingen annan har tänkt på! Du älskar att kommunicera, är kreativ och har full koll på alla sociala mediekanaler man kan tänka sig och du har förmågan att skapa något av inget. Om du kan skriva under på det kan du vara vår nya Kandidatansvariga (KA) till vårt team i Stockholm!

I rollen som Kandidatansvarig kommer du, tillsammans med dina KA-kollegor, att ansvara för att marknadsföra SalesOnly’s varumärke mot såväl kandidater som kunder. Det innebär att du kommer att bygga nätverk av kandidater, arbeta proaktivt på LinkedIn och andra sociala medier, boka möten med potentiella kunder och framförallt hitta den perfekta matchen mellan kandidat och rekryteringsuppdrag. Rollen innebär också att planera och genomföra kund- och kandidatevent och andra marknadsaktiviteter.

För att vara den vi söker:
  • Triggas du av att vara i en verksamhet som verkligen representerar värdegrunderna Hårt Jobb, Passion, Kunskap och Långsiktighet.
  • Du gillar att vara en mycket central person i en växande organisation.
  • Tror vi att du har en bakgrund inom sälj/marknad och HR-frågor i någon form
  • Har du en högskoleexamen från Personalvetarprogrammet eller liknande.
  • Älskar du att söka kontakt med människor
  • Är du en problemlösare
  • Är du självklart en noggrann och strukturerad person.
Läs mer om oss på www.salesonly.se . Om du har vidare frågor angående tjänsten når du Kandidatansvariga Tove Meyer på 076 - 000 18 11 eller tove.meyer@salesonly.se

Vi ser fram emot din ansökan!

SalesOnly rekryterar, men vi är långt ifrån enbart ett rekryteringsföretag. Vi finns för att förändra och förstärka försäljningsroller i näringslivet. Vi finns för att öka lönsamheten för våra kunder. Vi finns för att förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi finns för att nå tillfredställelsen i att få bygga framgångsrika säljorganisationer tillsammans med våra kandidater och kunder. SalesOnly grundades 2010 som specialistbolag och ingår i koncernen Wise Group AB.

sökord: rekrytering, rekryterare, account manager, kundansvarig, säljare, kandidat, försäljning, passion, stockholm, relation, sälj, hr, personal
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly

Inga fler liknande jobb tillgängliga