Samhall · Publicerad 13 okt 2021

Vill du arbeta i en nyckelroll på Sveriges viktigaste företag? Samhall söker nu en Förhandlare med utgångspunkt Stockholm!

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Nu söker vi en förhandlare.
Jobbar du med verksamhetsnära HR-frågor med fokus på arbetsrätt, förhandlingar och kollektivavtal?
Sök till rollen som Förhandlare!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle. På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många. Här får du möjlighet att forma din vardag själv till stor del och kunna påverka Samhalls arbete för framtiden.

Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Förhandlare kommer du att arbeta i linje med Samhalls mål, verksamhetsidé och policys och bidra till att företaget når sina mål. I rollen arbetar du i första hand med:
  • Arbetsrättslig rådgivning och vägledning inom lag och avtal, gentemot chefer och HR i Samhalls verksamheter.
  • Tvistelösning på lokal och central nivå
  • Översyn och utveckling av befintliga processer och rutiner
  • Löpande utvecklingsarbete kopplat till avtal och villkor för Samhalls medarbetare
  • Vidareutbildning av organisationens chefer samt HR, genom workshops samt individuell handledning i aktuella case
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Samhalls Förhandlingschef som du också kommer att jobba i nära kontakt med.
Du ingår i HR-staben på 12 personer på Klarabergsviadukten i Stockholm.
Tjänsten utgår från Stockholm men det finns stora möjligheter att vara boende i andra delar av landet då det ingår en del resor och det finns möjligheter att jobba på distans en del av arbetstiden.

VEM ÄR DU?

Vi är i denna rekrytering öppna för en bred bakgrund. Du har kanske högskoleutbildning exempelvis som jurist, personalvetare eller liknande samt erfarenhet av förhandlingar och arbetsrätt i en större organisation. Du kanske också har längre erfarenhet av att jobba med den fackliga sidan, gärna centralt på en stor avdelning och där du sedan kanske har läst vidare inom juridik eller till personalvetare.
Vi har som krav att du har arbetat med kollektivavtal inom LO-området och verksamhetsnära HR-frågor med tyngd på förhandlingar och arbetsrätt. Vidare har du en god skriftlig förmåga, och erfarenhet av att upprätta rättsliga handlingar

Rollen ställer också krav på att du har en förståelse för Samhalls affärsfokus, och att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara hur exempelvis ny lagstiftning och rättspraxis påverkar företagets affär och förutsättningar.
Då du i denna roll har många kontaktytor, både internt och externt, ser vi att det är viktigt att du är en person som har en förmåga att bygga långsiktiga relationer och inge förtroende, att du är prestigelös samt lugn och saklig i din kommunikation. Som person delar du också Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad.
Du är serviceinriktad, analytisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga