Saranen Consulting Oy · Publicerad Igår 00:00

På Saranen Consulting hjälper vi företag och individer utvecklas med hjälp av våra rekryterande utbildningsprogram, outplacement-tjänster och arbetssökartjänster. Vi vill vara med och påverka och utföra ett meningsfullt arbete! Vi är den ledande aktören inom vår bransch i Finland och vill i fortsättningen hjälpa ännu fler företag och individer. Därför expanderar vi vår verksamhet till Sverige och söker en:

Business Manager till Saranen Consulting

Är du en duktig relationsbyggare? Gillar du mixen av kundkontakt och matchning av motiverade medarbetare till spännande uppdrag? Vill du göra ett meningsfullt arbete? Då kan vi ha drömjobbet för just dig!

Om bolaget

Under år 2016 erbjöd vi över 500 sakkunniga i Finland möjligheten att utvecklas och rekryteras till nya uppdrag via våra utbildningsprogram. Dessutom erbjöd vi över 2000 privatkunder karriärplanering och utveckling av egna kunskaper genom våra outplacement- och arbetssökartjänster. På så sätt har vi fått både individer och företag att växa!

Vi idkar nära samarbete med flera av våra partners såsom Google, Microsoft och Salesforce samt bl. a. hälsoteknologi-, spelutvecklings- och ekonomiska förvaltningsbranscher. Vi har framgångsrikt hjälpt både företag och arbetssökande i en förändrad teknologisk miljö och vill i fortsättningen hjälpa även svenska företag och individer att växa.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en Business Manager som vill etablera Saranen Consulting och det första rekryterande utbildningsprogrammet på den svenska marknaden. I korthet kommer uppdraget att innebära mycket kontakt med potentiella kunder och samarbetspartners.

Några typiska arbetsuppgifter
 • Bygga upp nätverk med lokala företag och näringsliv
 • Kontakta nya potentiella samarbetspartners och rekryterande företag
 • Kartlägga framtida rekryteringsbehov av svenska företag
 • Planera och utföra rekryterande utbildningsprogram
 • Planera attraktiv marknadsföringkampanj till arbetssökande
 • Val av potentiella arbetssökande som vill ta del av utbildningsprogrammen (bland annat gå igenom ansökningar, organisera gruppintervjuer, intervjua / video-intervjua kandidater, ta referenser)
 • Matchning av potentiella kandidater och företag
Ytterligare inspirerande information om uppdraget får du genom att titta på denna video där Antti Ilmo, Director Partnerships hos Saranen Consulting berättar med egna ord om uppdraget på engelska.

Du kommer att sitta tillsammans med Barona som ingår i samma koncern som Saranen Consulting i fina lokaler i centrala Stockholm.

Mer om dig - Saranen Consultings nya svenska Business Manager

Som person är du utåtriktad och trivs i en miljö där du har mycket kontakt med externa parter. Du har god lokalkännedom och kundinsikt som gynnar vår nyetablerade verksamhet i Stockholm. Du bygger med lätthet upp ett brett nätverk med lokala företag och näringslivet. Du kommer att få stöd av erfarna experter i Finland men förväntas utföra ett självständigt och målmedvetet arbete på plats i Stockholm.

Kvalifikationer
 • Tidigare erfarenhet av säljinriktade uppdrag
 • Van vid kundkontakt
 • Proaktivt arbeta med goda kundrelationer
 • Stark målmedvetenhet
 • Stark självstyrning
 • Systematiskt grepp
 • Ambition att hjälpa arbetssökande att hitta ny väg till jobbet
 • Ambition att hjälpa företag att växa
Informationsträff

Saranen Consulting ordnar ett informationstillfälle för intressanta kandidater. Måndagen den 23 oktober kl 16-18 anordnas en After Work på Baronas kontor på Bryggargatan 10 i Stockholm. Vid det här tillfället får du veta med om Saranen Consulting, uppdraget som Business Manager i Stockholm och ansökningsprocessen, träffa blivande kollegor och njuta av god mat och dryck.

Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast sista ansökningsdagen 18.10.2017. Med utgångspunkt från ansökan skickas sedan en personlig inbjudan till informationstillfället.

För frågor om ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta Lotta Lehmusvuori +46 73 506 9251 / lotta.lehmusvuori@barona.se eller Antti Ilmo + 358 50 306 8637 / antti.ilmo@saranen.fi

Mer om Saranen Consulting

Saranen Consulting är en del av Barona Group. I Finland har Saranen Consulting ca 60 aktiva anställda fördelat på 5 olika orter. Vi lägger stor vikt vid en god gemenskap på arbetsplatsen och när man frågar arbetsgrupperna i Finland om vad som är bäst med jobbet hos Saranen Consulting så framhävs allt som oftast kollegorna och den goda stämningen på arbetet.

Ytterligare information om verksamheten finns här: http://www.saranen.fi/in-english/

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; HR; Business Manager; Rekrytering; Försäljning; Sales;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services

Inga fler liknande jobb tillgängliga