Schaeffler · Publicerad 5 mars

Trivs du i en tjänst med en kombination av administration och kundkontakter i en internationell miljö?
Har du erfarenhet av leveransadministration samt är flytande i finska i både tal och skrift? Vill du arbeta i ett innovativt och globalt företag med många kontakter i ditt dagliga arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Schaeffler Sverige AB söker en Supply Chain/leveranskoordinator. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringen är på Schaeffler Sverige ABs huvudkontor i Arlandastad. Det är goda kommunikationer hit och det är lätt att pendla från både Uppsala och Enköping med omnejd.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain/leveranskoordinator kommer du att:
  • Ansvara för leveransbevakning
  • Uppdatera och ändra kundorder.
  • Administrera volymorder
  • Planera volymförändringar
  • Administrera kundportaler
  • Ha daglig kontakt med kunder
  • Hantera eskalering
  • Medverka i kundmöten
  • Hålla kunddatabasen uppdaterad i SAP
I den här rollen kommer du ha många kontaktytor både internt i företaget såväl som externt i form av kunder, säljare, ingenjörer och distributörer.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från att arbeta i en Supply Chain/ leveranskoordinator roll. Du har minst gymnasieexamen.
Viktigt är att du har ett stort engagemang i ditt arbete, är noggrann, prestigelös och är trygg i kontakten med kunder. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad.
Vidare pratar du svenska och engelska samt är flytande i finska i tal och skrift. Du behöver god dator- och systemvana. Det är meriterande om du har goda kunskaper i SAP.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga.
Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till "mobility for tomorrow" med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Företaget omsatte cirka 13,3 miljarder euro under 2016. Med cirka 87 900 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Schaeffler har ett världsomspännande nätverk av fabriker, forsknings- och utvecklingsanläggningar och säljbolag på cirka 170 orter i 50 länder. Schaeffler Sverige AB är det svenska försäljningsbolaget i Schaefflergruppen för varumärkena INA och FAG. Det svenska huvudkontoret finns i Arlandastad norr om Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga