Schneider Electric · Publicerad 28 dec

Projektledare, styr- och regler till Schneider-Electric i Hägersten

Vill du arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och inomhusklimat? Du kommer tillsammans med ett team på 14 personer arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och automation.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter.
Vi värdesätter balans mellan arbete och yrkesliv och för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet från styr- och regler/automation eller från projektledarroll inom byggsektorn. Du kommer arbeta med att driva små och stora projekt och i detta ansvara för den tekniska lösningen, genomförandet och den ekonomiska uppföljningen. Du kommer att arbeta med projekt direkt mot slutkund och andra entreprenörer, där du är med och samordnar genomförandet tillsammans med våra underentreprenörer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att kommunicera på ett effektivt sätt. Du driver dina projekt självständigt med en hög servicenivå och engagemang. Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har ett intresse för merförsäljning. Du trivs med att arbeta i team, men även självständigt. För denna roll finns stora utvecklingsmöjligheter och det krävs därför också att du har ett ekonomiskt intresse och sinnelag.

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B körkort.

Har du frågor om tjänstenså ring gärna och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Talent Acquisition Specialist, Anna Sevenheim 072-229 52 85

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på

https://www.se.com/careers

Taggar: bms,automation,styr- och regler,energi, elteknik

Primär plats:SE-AB-Hägersten
Arbetstid:Heltid
Datum för borttagande:Pågående
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga