Senzum · Publicerad 28 maj 2021

Pratar du finska och älskar att ge service i världsklass? Vill du arbeta i team med slutkunder runt om i Norden samtidigt som du sitter där det passar dig? Då kan det vara just dig vi söker efter så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Senzums räkning en finsktalande kundservicemedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Zensum. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Senzums kund växer i Sverige och ska expandear runt om i Norden och behöver därav utöka sitt team med flerspråkiga kollegor! Senzum har sitt kontor i Linköping och du är alltid välkommen att sitta där givetvis men för oss är det viktigt att hitta rätt person med rätt kompetens därav finns det inget krav på vart du ska sitta. Du får helt enkelt utgå från den plats som passar dig bäst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Senzums önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i team med dina kollegor mot slutkunder i Norden. Med hög servicekänsla svarar du på inkommande mail, telefonsamtal och frågor i sociala medier för att hantera kunders ärenden på bästa sätt. Du motiveras av att kunden ska få en positiv upplevelse av att ha kommunicerat med just dig.

Vi söker dig som

Uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på Finska såväl som Svenska. Du behöver ha ett intresse för att arbeta arbeta med support, kundrelationer och gilla att lösa problem. Om du tidigare har arbetat inom detaljhandel, administration eller med sociala medier är det extra meriterande!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som kundservicemedarbetare. Du är ansvarstagande och självgående samt har en förmåga att driva ditt eget arbete i målets riktning. Din förmåga att samarbeta och enkelt skapa relationer till både kunder och kollegor kommer vara helt avgörande för rollen.

START: I början på augusti, eller när kan du?
OMFATTNING: Vilken omfattning passar dig?
STAD: Du bestämmer vilken plats du utgår ifrån!
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Senzum är företagens partner inom kommunikation och kundservice. De hjälper Nordens största organisationer med outsourcing inom kundservicetjänster och teknisk support. De hjälper också företag som vill utveckla sin interna organisation genom molnbaserade system inom videomöten, contact-center och ärendehantering. Vidare erbjuderdei vår 25-åriga kunskap som konsulthjälp till organisationer som vill höja kvaliteten och effektivera verksamheten. Oavsett strategival så har vi möjlighet att stärka bolag i sin kommunikation med omvärlden, genom den vassaste kompetensen på marknaden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga