Setterwalls Advokatbyrå · Publicerad 10 juni 2019

Arbetsuppgifter

Här kommer du att arbeta i en händelserik och varierad arbetsmiljö där du blir en av Setterwalls viktigaste ansikten utåt både gentemot besökare likväl som mot dina kollegor internt. Din roll kommer att vara varierad och tillhör ett team som arbetar både i receptionen och på konferensavdelningen. Detta innebär bland annat att ta emot besök, fördela samtal till jurister och övrig personal, ta hand kundluncher och andra evenemang samt administrativa arbetsuppgifter. Låter det intressant? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Går du vidare i processen kommer du att bli kontaktad av Setterwalls Advokatbyrå. Välkommen in med din ansökan!

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom service, gärna från liknande roll.
  • God erfarenhet av och en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter.
  • Goda språkliga kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
Personliga egenskaper

Din känsla för service är en stark bidragande faktor till den kvalitetsbetonade servicen som genomsyrar allt Setterwalls gör. För att trivas och lyckas bra i rollen är det viktigt att du är lyhörd och lösningsorienterad för att på bästa sätt tillgodose organisationens önskemål och behov. Vidare är det också viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt och tar stort ansvar i allt du gör. Du skulle aldrig lämna ifrån dig något som du inte är helt nöjd med.

Vad vår kund kan erbjuda

Setterwalls Advokatbyrå erbjuder dig en roll där du snabbt får ta eget ansvar, ges utrymme för utveckling och där din initiativförmåga värdesätts högt. Med rätt inställning kan du nå så långt du vill hos dem. Väljer du Setterwalls Advokatbyrå, kommer de att satsa allt på dig! Du kommer till en inkluderande, aktiv och omväxlande arbetsmiljö med en prestigelös social gemenskap. Setterwalls advokatbyrå sitter i moderna lokaler alldeles intill humlegården mitt i centrala Stockholm.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Du blir direktrekryterad av vår kund som tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Går du vidare i processen kommer du att bli kontaktad av Setterwalls Advokatbyrå. Välkommen in med din ansökan! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: receptionist, reception, setterwalls advokatbyrå, konferens, administration, service
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat nationellt såväl som internationellt nätverk. Setterwalls Advokatbyrå har i flera år i rad rankats som en av de mest attraktiva advokatbyråerna att arbeta på. De har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med cirka 250 medarbetare, varav 190 jurister, utspridda på de tre kontoren.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga