Sharper · Publicerad 15 nov

OM SHARPERS KULTUR

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt HR& Back office.

På Sharper är den ena dagen inte den andra lik. Klimatet genomsyras av nytänkande och en vilja att hela tiden bygga Sharper och teamet starkare. Vi tror på laganda och för att uppnå ett riktigt kundvärde arbetar vi med egen organisationsmodell som vi kallar för One Team Rekrytering. Läs mer på www.sharper.se.

Efter att ha brutit ut Sharper från Studentwork Sharper AB 2017 så har vi vuxit väldigt snabbt och omsätter över 15MSEK (2018) med en lönsamhet på 15%. Nu siktar vi på ett ännu starkare 2019 och rekryterar flera personer till teamet. Vi på Sharper lever efter att It´s all about commitment och är ständigt i förändring och förbättring. Därför söker vi också personer med just de egenskaperna.

Sharper är ett sammansvetsat team och söker nu dig som vill vara med på en tillväxtresa. Kulturellt rätt före kompetens kommer att genomsyra vår rekryteringsprocess.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är perfekt för dig som älskar att vara med i en expantionsfas. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en tillväxtmiljö. Du tycker också om att jobba mot högt uppsatta mål och utvecklas inom försäljning. Vi letar därför efter dig som har mycket energi och har en doer-inställning. Som Säljare på Sharper ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Du jobbar med allt ifrån prospektering & mötesbokning till att vårda långsiktiga relationer med kunderna.

Sharper har idag flera samarbetsavtal som ska utvecklas och förvaltas. En stor del av din första tid på Sharper kommer gå till att ringa och träffa kunder samt implementera samarbetsavtal hos kunderna. Det viktigaste i slutet av dagen är ändå att ha viljan att bidra till Sharpers fortsatta tillväxt genom att skapa nöjda och lönsamma kunder.

Här får du möjligheten att vara med på en resa som ger dig chansen att snabbt växa som person och inom företaget. Du kommer att ansvara för:
  • Upprätta och genomföra en bearbetningsplan av Sharpers kunder
  • Prospektering av nya företagskunder
  • Utveckla och stödja kunderna i deras rekryteringsbehov
  • Kontakta företagen via telefon och övriga kontaktkanaler
  • Kundansvar
Vi vet även att du, liksom vi, ser värdet i att skapa riktigt nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Som person är du:
  • Någon som ser positivt på livet och vill arbeta i team
  • Duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete mot givna mål
  • Målfokuserad & pristigelös
  • Har tidigare vana av att arbeta med telefon som verktyg
  • Talar och skriver mycket god svenska
Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningstid

Placering: Kungsholmen, centrala Stockholm
B-Körkort är ett krav.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga