Sharper · Publicerad 20 dec

Om företaget:

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

Är du tekniskt intresserad och trivs i en ledarroll? Stockholm Exergi söker nu en engagerad driftledare till Bristaverket i Märsta. Där får du driva, leda och utveckla driften inom ditt eget ansvarsområde, samtidigt som du ansvarar för planering och samordning av arbeten.

Dina arbetsuppgifter:

Som driftledare kommer du verka som driftens kravställare och mottagare i de investeringsprojekt som genomförs inom ditt ansvarsområde. Dessutom blir det du som leder arbetet med störnings- och förbättringsutredningar. Ett brett och spännande arbete med möjligheten att både utveckla och utvecklas. Tillsammans med din grupp kommer du också ansvara för att arbeta mot uppsatta mål. Det är en central roll på anläggningen där du fungerar som spindeln i nätet gentemot övriga funktioner i verksamheten. Det blir även ditt ansvar att hantera produktionsuppföljning och arbeta för att nå en hög tillgänglighet och effektivitet.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet från arbete med drift av energianläggningar. Som person är du driven, självgående och en strukturerad ledare som har fokus på resultat och har lätt för att skapa dig en helhetsbild. Samtidigt är du en lagspelare som kommunicerar tydligt, har lätt för förändring och förmågan att prioritera.

Ett krav för tjänsten är att du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Som driftledare hos Stockholm Exergi erbjuds du intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom ledarskap, teknik och drift. Du får möjligheten att fortsätta utvecklas i deras miljöinriktade och snabbväxande organisation där medarbetare med olika lång erfarenhet tillsammans garanterar att de är rustade för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen kommer du ingå i ett sammansvetsat och stöttande team med engagerade kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga