Sharper · Publicerad 4 okt

Om företaget:

Till vår kund söker vi nu en ekonomichef. Företaget har verksamt i ett 40-tal länder runt om i världen. De har funnits på den svenska marknaden i ca 5 år och har kontor i Kista. De är ledande inom marknadsföring och arbetar mot samtliga nordiska marknader med sociala medier, retail och kommunikation.

Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Dina arbetsuppgifter:

Om du vill ta nästa steg i din karriär och jobba på ett internationellt företag med talangfulla kollegor kan det här vara en tjänst för dig!

I egenskap av ekonomichef har du övergripande ekonomiskt ansvar för den svenska verksamheten. I rollen ingår att sätta upp budget i samarbete med olika projektledare, löpande redovisning samt månadsbokslut.

Du har personalansvar över Ekonomiassistent och Office manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Periodiseringar
  • Momsdeklarationer
  • Månads- och årsbokslut
  • Koncernrapportering
  • Budgetansvar i projekt
Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med redovisning. Du har gjort bokslut självständigt och har jobbat med koncernrapportering.

Som person är du strukturerad, kreativ och tar ansvar över din planering och arbetsdag. Du trivs i ett högt tempo och är van att prioritera och jobba mot korta deadlines.

Ett krav för tjänsten är flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga