Sharper · Publicerad 13 jan 2020

Om företaget:

Nu söker vi en Financial Controller till ett konsultuppdrag till vår kund i södra Stockholm. Uppdraget startar i slutet på februari/början av mars och sträcker sig cirka 6-8 månader.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer ingå i ett team och ansvara för ett specifikt lands redovisning och bokslut. Du behöver tycka att löpande redovisning är roligt och intressant då även det är en del av arbetet. Mycket processer och rutiner finns på plats men det förekommer även uppgifter som behöver hanteras adhoc. Det finns en tydlig struktur vad som behöver göras när under månaden och det finns deadlines att förhålla sig till. Då man arbetar projektbaserat kommer du vara del i olika projekt, vilket gör arbetet varierat och utvecklande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Månadsbokslut
  • Analyser
  • Rapportering
Din profil:

Vi söker dig som har en akademisk examen eller yrkesutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du arbetat minst fyra år med redovisning. Krav för tjänsten är att du utför månads- och årsbokslut självständigt, har goda kunskaper i Excel samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du driven, ödmjuk och lugn. Du har respekt för dina kollegor och värdesätter att ha roligt på jobbet. Du har lätt för att skapa goda relationer och är van att prioritera, vara effektiv och håller alltid deadlines. Vidare är du en ansvarsfull person som bidrar till arbetsglädje och god stämning i teamet.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Sökord: Financial Controller, Accounting, Redovisning, Redovisningskonsult, Bokslut, Konsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga