Sharper · Publicerad 23 feb 2021

Om företaget:

Vinge är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Bland våra 450 medarbetare finns Sveriges främsta affärsjuridiska expertis. Det gör att vi alltid kan sätta ihop team med spetskompetens för våra klienter, oavsett uppdrag och bransch. Det är därför vi får möjlighet att arbeta med de mest spännande och komplexa uppdragen inom affärsjuridik. Att arbeta här innebär utveckling. Tillsammans. Välkommen till oss!

Vinge söker nu en framtida gruppchef till sin affärsstödsorganisation som värdesätter teamarbete, struktur och en arbetsplats som präglas av professionalism och innovation i samtliga led. Detta är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på Vinges kontor i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som gruppchef kommer du leda ett assistentteam i deras dagliga arbete med bland annat projektadministration och dokumenthantering, i kontakt med klienter och myndigheter. Du kommer växa in i en roll med personalansvar vilket bland annat innebär resursallokering, att leda och fördela det dagliga arbetet, vanligt förekommande personalärenden (så som månadssamtal, utvärdering av prestation, nyrekrytering med mera). Vidare arbetar du aktivt, enligt Vinges värdegrund, med att efter bästa förmåga effektivisera och förbättra processer och arbetssätt. Ambitionen är att driva affärsmässiga supportroller i nära samarbete med kärnverksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Resursplanering - se till att arbetsgrupperna får det stöd som behövs.
  • Bygga ett sammansvetsat team som jobbar tillsammans.
  • Löpande coacha och vidareutveckla medarbetarna i teamet.
  • Verka för ett gott samarbete mellan teamen i organisationen.
Din profil:

Vi söker dig som har viss erfarenhet av ledarskap, gärna i en miljö innehållandes flera rapporteringsled. Kanske har du arbetat i konsultbranschen och är van vid att förhålla dig till flera "stakeholders". Krav för tjänsten är även mycket goda kunskaper i svenska och engelska där du formulerar dig felfritt i tal och skrift. Du är även van användare av Microsoft Office.

Som person är du administrativt stark och ser värdet i process och struktur, samt att samarbeta i en positiv och social miljö. Du motiveras av att högt tempo och varierade arbetsuppgifter och har ett högt självdriv. Som ledare är du lyhörd för både verksamhetens och ditt teams behov. För att trivas hos Vinge ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen.

Utdrag ur belastningsregister kommer begäras av slutkandidaten och bakgrundskontroller som villkorar anställningen görs.

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca tio minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Kontorschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga